Linoleum prints verbonden met de vrouw, de kosmos en de aarde.

Mijn visie

Kunst maken is voor mij een verhaal vertellen. In het verhaal dat mij fascineert staat 'verbinding' centraal. Verbinding met diepere lagen van jezelf, verbinding met je cyclus, verbinding met de natuur om je heen en onder je voeten. En vanuit deze geaardheid ook weer de verbinding met het universum. 

Ik werk met de thema's 'vrouw zijn', 'ceremonie en rituelen' en 'zwangerschap en geboorte.'

Godinnen kaarten

Een viering van de vrouwelijkheid in 8 duurzame kaarten met gerecyclede envelop. Verpakt in een mooi doosje met droogbloemen.

Leuk als cadeautje voor jezelf of een vriendin.

Godinnen kaarten

Bekijk prints per formaat

Reviews

 • Simone

  "Toen ik langs Aike's kraampje liep werd mijn aandacht gelijk getrokken door de prints die er mooi uitgestald stonden. Ik koos een prachtige print van drie vrouwen die onder de zon bij een beekje zitten, omdat het me enorm deed denken aan een tijd waarin ik enorm veel wijze lessen van de natuur leerde. Ik ben er onwijs blij mee, de print krijgt een mooi olekje in ons nieuwe huis."

 • Mara

  "Vanaf het eerste moment dat ik Aike een bericht stuurde, om te vragen of ze een kunstwerk voor mijn bedrijf kon maken, stroomde alles. Ze kwam meteen met ideeën en ik had echt het gevoel dat ze begreep wat de geest van mijn bedrijf was. Dat gaf me veel vertrouwen, en maakte dat ik me overgaf aan het talent dat Aike heeft voor het maken van een volledig afgestemd artwork en logo. Ze was geduldig en snel tegelijk. En het resultaat... is zo goed! Ik kan je zeker aanraden om met Aike te werken, als je een persoonlijke maker en een fijne samenwerking wilt."

 • Ménou

  "Ik ben dol op de prints van Aike! Ik heb drie prachtige prints in mijn huis. Mijn favoriet "Womb Wisdom" staat op mijn godinnenaltaar. Alleen al door er naar te kijken wordt ik herinnerd aan mijn vrouwelijke kracht en schoonheid. Ze geven me allemaal het gevoel dat ik verbonden ben met de Godin<3"

 • Dide

  "Ik kwam via via op Aike haar pagina terecht, en was opslag verliefd op de prachtige linosnedes die ze maakt. Ik kon lastig kiezen tussen alles, maar bij 'bloei' voelde ik een sterke ja. Naast de titel die gelijk met me resoneerde, ervaar ik dit kunstwerkje als een symbool voor mijn vrouwelijkheid, baarmoeder/yoni, kracht en de zon waarvan ik zoveel hou. Ze staat nu op mijn altaar te stralen. Dankjewel lieve Aike"

 • Lydia

  "Wanneer ik me overweldigd voel, er verwachtingen van buitenaf mijn visie vertroebelen en ik niet zeker weet waar ik heen wil, herinnert Aike's creatie me eraan om rust te zoeken en focus te vinden in meditatie, zang en yoga."

 • Loes

  "Ik ben verliefd op alle prints die Aike maakt - ze is een echte kunstenares! 'Vol Vertrouwen' sprak me aan omdat ik mijn eerste kind verwacht en daardoor zo'n levensveranderende ervaring mee maak. Deze print vertegenwoordigt mijn nieuwe mantra voor de komende maanden en herinnert me eraan te vertrouwen op het mooie proces van meisje naar moeder."

Lino workshop

In een middagworkshop leer je de verschillende stappen van het lino gutsen en drukken!

Op aanvraag voor kleine groepen.

Meer info

Werk in opdracht

Geboortekaartjes, album covers, persoonlijke kunst, boek illustraties, artikel/ tijdschrift illustraties.