Algemende voorwaarden

Privacy beleid - Ik sla geen creditcardgegevens op en deel geen klantgegevens met derden.

Levering - Ik probeer uw bestelling uiterlijk binnen een week na aankoop te verzenden. Heeft de bestelling snel nodig bijvoorbeeld voor een verjaardag? Stuur mij een mail en ik doe mijn best de bestelling zo snel mogelijk op te sturen!

Terugbetalingen & retourneren - Zolang een artikel in de originele verpakking zit en niet is beschadigd, kunt u het binnen 28 dagen retourneren. Stuur mij dan een e-mail zodat ik weet dat ik het kan verwachten. Ik raad u aan het pakket aangetekend of met een bewijs van verzending te verzenden, ik ben niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en ik dek de retour kosten niet. Zoek eerst contact met mij op via de mail voordat je iets terugstuurt zodat ik de retour kan goedkeuren. Stuur mij via de mail ook het rekeningnummer waarnaar ik het bedrag van de geretourneerde items kan terugstorten.

Annuleringen - Bestellingen kunnen door u of door mij worden geannuleerd als het artikel nog niet is verzonden.

Beschadigingen -
Elk beschadigd artikel kan worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling of omruiling, zorg voor een bewijs van verzending. Contacteer mij zo snel mogelijk, het liefst met foto’s, zodat ik zo snel mogelijk een vervanging kan regelen.

Als een vervanging niet mogelijk is dan zal ik de volledige kosten van de bestelling plus de verzendkosten terugbetalen.